Paula's Fotografie


Mijn naam is Paula Bansema, ik woon in het mooie Drenthe waar ik vaak te vinden ben in de natuur of landerijen.
Fotograferen doe ik sinds 2016 en inmiddels is het een grote passie geworden waar ik me dagelijks mee bezig houd.

Jarenlang heb ik met dieren mogen werken, helaas door mijn lichamelijk gebreken, "reuma en artrose" is dat voor mij niet meer mogelijk.
Hoe mooi is dit, dat ik mijn passie voor dieren en de natuur nu kan vast leggen d.m.v. mijn fotografie.
Opvallend is wel dat ik altijd met mijn loopfiets of elektrische loopfiets altijd op pad ben, wat soms best wel bijzonder situaties met zich meebrengt, maar zorgt dat ik mijn passie op een onafhankelijk manier kan volbrengen en hierdoor juist mijn wereld kan vergroten en mij weg haalt van de dagelijkse pijnen, en mij juist weer kracht en energie geeft.

Ik fotografeer o.a. de natuur, bloemen en dieren, daarnaast ontwikkel ik me ook op andere vlakken zoals avondfotografie en gebeurtenissen.
Gebeurtenissen kunnen zijn zoals het afscheid nemen van je trouwe huisdier, dit klinkt misschien raar maar juist het afscheid is een mooie dierbare herinnering van jouw huisdier. Of zoals het 70 jarig bestaan van de Molukkers in Nederland.

Tevens ben ik lid van de de Kunstroute in Hoogeveen, waar ik met bepaalde activiteiten aan deel zal nemen zoals het exposeren van mijn foto's, tevens ben ik lid van de Nederlandse fotobond.

Het hele jaar door zijn mijn foto's te zien in de tamboerpassage te Hoogeveen, deze worden om het kwartaal gewisseld waar u ook andere werken kunt zien van diverse kunstenaars. Dit jaar 2023 zal ik te vinden zijn met een expositie tijdens de kunstroute, deze wordt gehouden in september. 

3 juni "Kunstwark in 't Park" in Hoogeveen zal ik te vinden zijn met een stand met mijn fotowerk.

Flower Artdays in Hoogeveen dit wordt gehouden op 16 en 17 juni  in het tuincentrum Strijker ook daar zal ik aanwezig zijn met mijn fotowerk.

Vanaf 5 augustus sta ik tijdens de expositie in de Tamboerpassage met het thema "Wat zag Vincent van Gogh" dit is waarschijnlijk tot het einde van dit jaar 2023 te bezichtigen.

* "Kunstroute" 16 en 17 september in Hoogeveen, locatie  Tamboerpassage in Hoogeveen vanaf 10.00 t/m 17.00 uur.

* 7 november hobbybeurs De wielewaal 7 Hoogeveen in de "Olde Bieb"

Daarbij fotografeer ik ook voor het Regio Nieuws in Hoogeveen als vrijwilliger, en werk ik als vrijwilliger bij Koopman op Pad, alsook enkele opdrachten voor het Elim Drenthe Nieuws
Zo blijf ik mij ontwikkelen op vele vlakken van de fotografie, mar ook op het niveau van journalistiek, onderzoekjournalist en fotoreportages.

Mijn bedoeling is wat ik zie in de natuur dat wil ik graag weer geven in de pure vorm, met creatieve fotografie maak ik gebruik van de technieken van de camera zelf of met behulp van bv water, licht of anders zonder de foto te manipuleren.
Mijn mooiste compliment wat ik heb mogen ontvangen was "dat ik de natuur fotografeer zoals het bedoeld wordt". 

Vriendelijke groet,

Paula

 

 

 

E-mailen
LinkedIn