Paula's Fotografie

VIDEORUBRIEK HOOGEVEEN REGIO

Met trots mag ik mijn eigen videorubriek presenteren "Hoogeveen Regio"een onderdeel van Koopman op pad.
Een wekelijkse videorubriek waar ik verschillende gasten mag ontvangen met diverse onderwerpen wat zich allemaal afspeelt in de gemeente Hoogeveen en omstreken.
Tevens ziet u in de uitzendingen mijn eigen film en fotowerk. Elke woensdag laten wij weer een nieuwe uitzending zien.
Wilt u ook graag een podium krijgen, dit geheel kosteloos dan kun u mailen naar onze redactie"
paula@hoogeveenregio.nl.

Wie is en wat doet Anne Kuipers
Deze uitzending van Videorubriek ‘Hoogeveen Regio met Paula Bansema’, heeft zij te gast Anne Kuipers. Anne Kuipers is een ‘bezig bijtje’ en staat volop in de maatschappij met zijn hobby’s en vrijwilligerswerk. Anne staat altijd klaar voor anderen en mag graag helpen. Een zeer sociaal mens.
Anne Kuipers, dol op muziek, speelt zelf al jaren gitaar. Hij was in het verleden menigmaal te horen in een gospelband.  Regelmatig is Anne in ‘D Olde Bieb te vinden waar hij Oekraïense kinderen begeleid met hun muziekinstrumenten. Naast muziek is fotograferen een passie voor hem. Hij trekt graag de natuur in met z’n foto en videocamera om prachtige beelden te schieten.
Natuurlijk is dit maar een kleine opsomming. In deze uitzending vertelt Anne over zichzelf wie hij is en wat hij zoal doet. 

Deze uitzending van “Videorubriek Hoogeveen regio“ door Koopman op pad gaat vandaag over de Werkgroep Amnesty International Hoogeveen.
Deze werkgroep vraag o.a. aandacht en voert actie tegen gewetensgevangenen.
Actievoeren gebeurt daarom door middel van petities of brieven die kunnen worden geschreven of ondertekend.
Elk jaar organiseert de werkgroep een Write for Right actie, dit wordt gehouden in de Bibliotheek van Hoogeveen.
Aya Wolting voorzitter van deze werkgroep is te gast samen met Hilde Kerssies, secretaris en Marika Hemmen-Groen, penningmeester van de werkgroep.
Voor meer informatie kunt u kijken op hun site https://hoogeveen.amnesty.nl

In deze leuke informatieve uitzending van ‘Hoogeveen Regio rubriek’ van Koopman op pad gaat Paula Bansema in gesprek met Grietje Loof over het IVN (Instituut voor natuurbeschermingseducatie).
Grietje Loof is voorzitter van het IVN Hoogeveen, en hun hebben een geweldige locatie in het Steenbergerpark, clubgebouw het Struunhuus.
IVN Hoogeveen laat jong en oud beleven hoe gezond en belangenrijk de natuur is.
De mensen, leden en niet-leden worden geïnspireerd met natuuractiviteiten, cursussen, campagnes en projecten zoals de Nationale natuurwerkdag in Hoogeveen waar ze o.a. 30 nieuwe inheemse bomen hebben geplant.
Grietje neemt ons mee in deze uitzending wat er allemaal speelt bij het IVN Hoogeveen


15-11-2023 In deze uitzending van videorubriek ‘Hoogeveen regio” hebben we een gesprek met een wereld beroemde cellist, de Zuid-Afrikaanse “François Le Roux”, hij komt elk jaar een bezoekje brengen in Hoogeveen. Samen met de kunstschilder Geert Oldenbeuving, weten hun altijd weer de mensen te boeien met de prachtige muziek van de cellist met in combinatie het schilderwerk van de Geert.
Dit keer brachten ze een bezoek aan de christelijke basisschool De Krullenvaar in Hoogeveen om de kinderen laten beleven dat je ook muziek kunt uitdrukken in kleuren en bewegen. Het voorprogramma op de Krullenvaar brengt Geert een schilderij tot stand om de klanken van de Zuid-Afrikaanse Cellist. De kinderen mochten ook prachtige schilderijen maken en sommige kinderen hebben gedanst.
Afgelopen maandag 6 november kwam François Le Roux langs op de Krullenvaar om een heus concert te geven en de kinderen te laten beleven dat vanuit je hart kunt communiceren met muziek en ook muziek kan beleven door te horen en te voelen. Immers de taal van muziek is universeel.

In Paula’s Room van Koopman op pad heeft Paula een gesprek Leo de fysiotherapeut van zijn praktijk Fysio Direct.
Fysio Leo, is op zoek naar een nieuwe collega en doet tevens een oproep in deze uitzending.
Voor interesse kunt u mailen naar info@fysiotherpiedirect.nl
Fysio direct kent diverse specialiteiten om de klachten van de patiënten te verhelpen zoals:
Knie, rug en schouderklachten, Blessures, Nek en hoofdpijn, Elleboog/pols/hand, problematiek, Pijn rondom het heupgewricht alsook revalidatie
Fysio Direct is gevestigd in Hoogeveen aan de Beukemaplein 66-88, tel 06-31658918.

Hoort niet naar uw profeten, en naar uw waarzeggers, en naar uw dromen (Jeremia 27 9-10). Wij Koopman op pad zijn ervan bewust dat deze nieuwe uitzending van Koopman op Pad zeer gevoelig kan zijn. Eerder hebben we een uitzending gehad waarin Sonja haar verhaal deed over haar ervaringen, deze uitzending gaat over hetzelfde thema “Pas op voor sekte(s)” dit keer zijn nu Paula en Peter van ons team aan het woord. Heeft u het eerste deel niet gezien, klik dan hier.
Wij snappen dat er misschien vragen zijn, of dat men zich wil aanmelden om te praten over hun eigen ervaring, dit mag anoniem naar onze redactie: info@koopmanoppad.nl Daarbij willen u benadrukken wanneer u een ervaring heeft gehad en slachtoffer bent geworden dan kunt u uiteraard in contact komen met de politie en eventueel ook aangifte doen, zoals u weet de politie Hoogeveen is hiervan op de hoogte. U kunt dan bellen naar 0900-8844 Zoekt u iemand om mee te praten voor professionele hulp dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met het SWW in Hoogeveen onder het nummer 0528-278855.

E-mailen
LinkedIn