Paula's Fotografie

EXPOSITIES

Op deze pagina is te vinden de datums van de expositie en de locatie, tevens de exposities die al geweest zijn.

Natuurlijk wil ik ook via deze weg iedereen bedanken voor de belangstelling die tijdens deze dagen van mijn exposeren even langs kwamen. Tevens wil ik Koopman op Pad TV bedanken voor hun geweldige opname tijdens de Flower -art days, zie filmpje.16 en 17 september 2023 Expositie Kunstroute in de Tamboerpassage in Hoogeveen.
Deze expositie stond in het licht vanwege 140 jaar Vincent van Gogh.
In het midden van mijn stand was mijn fotowerk te zien ter inspiratie van Vincent van Gogh.
Geweldige gesprekken gehad met bezoekers lovende woorden over mijn fotowerk, met name de zeearend dat was een heuse blikvanger.
Tevens wil ik alle bezoekers bedanken voor hun komst en belangstelling toonde voor mijn fotowerk, dankbaar.


16 augustus 2023 Centrale expositie van uit het Kunst Collectief is nu te bezichtigen in de Tamboerpassage waaronder ook mijn werk te zien is  "het portret van Vincent van Gogh", deze foto heb ik gemaakt van de grote muurschildering wat te zien is in de Hoofdstraat in Hoogeveen.

 

 5 augustus 2023 is de expositie in de Tamboerpassage in Hoogeveen geopend "wat Vincent zag" Mijn werk is daar ook te bezichtigen samen met nog 8 andere collega's dus zich ook hebben laten inspireren door Vincent van Gogh.
Mijn werk is de foto met de Magnolia bloesem wat geïnspireerd door het werk van Vincent van Gogh, het schilderij met de amandelbloesem

16 en 17 juni 2023, wat was het warm, eigenlijk niet te doen, ondanks de warmte hebben we 2 fantastische dagen gehad.
Gezelligheid, veel bezoekers, weer leuke mensen ontmoet en de verzorging en de catering van het Tuincentrum Strijker was met een woord, nee twee woorden SUPER GEWELDIG, wat werden we verwend.
Tevens wil ik graag alle bezoekers die belangstelling hadden voor mijn werk hartelijk bedanken voor jullie komst.
De klap op de vuurpijl was "Koopman op Pad" super bedankt Peter Aalders en Henk Boer het was een geweldige ervaring en ik kan niet wachten op de uitzending.
Tevens ben ik uitgenodigd voor een expositie volgend jaar, hoe geweldig is dat.
Natuurlijk mag ik een belangrijke spil in mijn leven niet vergeten, mijn lieve hubby Hans Bansema die toch elke keer voor mij klaar staat en veel werk voor mij verricht, zonder hem had ik dit niet kunnen doe.
Dank je wel schat, ik ben super dankbaar.
Na de expositie kreeg ik nog een aantal verrassende telefoontjes, ik mag ze nog niet verklappen, maar wat een expositie je kunt brengen is bijzonder te noemen waar ik erg dankbaar voor ben.
Lieve mensen nogmaals bedankt voor deze 2 geweldige dagen."Kunstwark in het Park" was mijn eerste grote expositie, deze werd gehouden in Hoogeveen, in het park van Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos waar meerdere exposanten, ongeveer 72 exposanten aan variatie hun kunstwerken lieten zien. Deze werd gehouden op 3 juni 2023.
Belangstelling was enorm, ontzettend veel leuke reacties gehad deze dag, voor volgend jaar staat ik er weer met nieuwe foto's

E-mailen
LinkedIn