Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de verslagen en foto's voor HoogeveenRegio


2023-12-24

X-Mas Blockparty voor de jongeren in de tuin van de Tamboer

b2b-1.jpgHoogeveen-(17-12-2023) X-Mas Blockparty in de tuin van de Tamboer was een supergezellig feestje voor de jongeren.
Een gezellig onderonsje, of zoals de jongeren zelf zeggen een supervette party, tijdens het stadslichtfestival in de Binnenstad.

Deze blockparty was vanaf 12 jaar en ouder, er was een coole dj die vette muziek draaide, er was een groot beeldscherm waar de jongeren konden gamen.
Dat niet alleen ook aan de innerlijke mens werd gedacht, culturele hapjes, Indonesisch en Antilliaans en een gezellige Winter BBQ.
En wanneer de keeltjes gesmeerd waren met een hotte choco, konden ze ook hun zang talenten laten horen d.m.v een kerst karaoke.

Ook kon je een superleuke selfie maken met een coole achtergrond met of zonder een kerstmuts, of een foto maken van je vrienden voor de socials.

Daarbij waren ook de jongeren van HQ-6 aanwezig om te filmen, om hier weer een geweldige content van te maken.

Een gezellig samenzijn met de jongeren in de tuin van de Tamboer wat werd mogelijk gemaakt door SWW, Jong Hoogeveen, Cultuurklik, Young TV, 24-7 Hoogeveen en HQ-6.

Admin - 15:44:23 @ | Een opmerking toevoegen









 

E-mailen
LinkedIn