Paula's Fotografie

Koopman op pad

 Als vrijwilligster mag ik nu ook in het team van Koopman op pad meedraaien als fotograaf en presentator, weer een prachtige nieuwe uitdaging in een heel fijn team.

Stichting videorubriek Koopman op pad is een wekelijkse videorubriek in het Drents met onderwerpen over alles wat speelt in de Gemeente Hoogeveen en omstreken. Ontstaan als een grap en inmiddels een uit de hand gelopen hobby.  Waar ik nu deelgenoot van mag zijn en mij verder mag ontwikkelen met dit geweldige videorubriek.
www.koopmanoppad.nl

U zult hier verschillende interviews zien die elke zaterdag worden uitgezonden in Koopman op pad.

Mijn debuut bij Koopman op pad interview met Floor Plaizier van Bakker Plaizier in Hoogeveen.

Bij deze aflevering van Koopman op pad hebben wij als gast Floor Plaizier, eigenaar van Bakker Plaizier. We geven een kijkje in zijn bedrijf aan de Schutsstraat in Hoogeveen, tevens hebben we het over de rotonde met de zonnebloemen die inmiddels al beplant is met vaste beplanting.

Floor Plaizier is een van de sponsoren die ervoor hebben zorggedragen dat het kunstwerk met de zonnebloemen tot stand werd gebracht, dit in het kader van het 140 jaar Vincent van Gogh.
Uiteraard komen ook zijn lekkernijen aan bod en weet Floor van alles te vertellen hoe hun heerlijke slagroom maken voor op het gebak

E-mailen
LinkedIn