Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de verslagen en foto's voor HoogeveenRegio


2023-11-07

Bomenverlichting aangebracht in de winkelstraat van Hollandscheveld

b1.jpgHollandscheveld (01-11-2023) Ongeveer 13 jaar heeft de oude verlichting zijn diensten mogen verrichten om de winkelstraat van Hollandscheveld te verlichten tijdens de donkere herfst/wintermaanden.
Er werd tijd voor vernieuwing doordat de oude verlichting versleten was en niet meer gebruikt kon worden.
De plaatselijke Belang Hollandscheveld, de ondernemersvereniging Hollandscheveld en de stichting Activiteitencommissie ’t Oekie hebben hun handen ineen geslagen  en hebben een crowdfunding opgezet.

Dankzij de giften van de bewoners van Hollandscheveld, alsook bedrijven en fondsen e.d. was het vanavond zover dat de verlichting van de bomen aangedaan werd waar wethouder Roelof Bisschop de eer kreeg.
De straat was vanavond paars verlicht, maar de winkeliers kunnen nog tal van kleuren kiezen om de winkelstraat in sfeer te brengen tijdens deze donkere dagen en met gezelligheid van sinterklaas, kerst en oud en nieuw.

Bert  v/d Weide van Plaatselijk belang, Rondald Strijker van de ondernemersvereniging, en Jeanet de Jonge kregen nog een leuk presentje als bedankje voor de prettige samenwerking.

Verslag en foto: Paula Bansema

Admin - 14:24:15 @ HoogeveenRegio | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.


 

E-mailen
LinkedIn