Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de stukjes die ik mag schrijven met foto's voor Regionieuws Hoogeveen alsook de redactie stukjes van en foto's en filmopname met Koopman op Pad, tevens kunt u de filmpjes van Koopman op pad bekijken in het bericht.


2023-09-07

Landschapsbeheer Drenthe zoekt vrijwilligers.

Landschapsbeheer Drenthe is een organisatie die vrijwilligerswerk in de openbare natuur ondersteunt met advies, kennis, en faciliteert met uitlenen van niet gemotoriseerd handgereedschap, cursussen, contacten met gemeente of particuliere (natuur)eigenaren.

Landschapsbeheer zoekt enthousiaste vrijwilligers die mee kunnen helpen bij kleine onderhoudswerkzaamheden in de natuur en het landschap in de gemeente Hoogeveen. De vrijwilligers bepalen zelf de tijd hoeveel men wilt spenderen aan het uitvoeren van de werkzaamheden in afstemming met de rest van de groep.

De vrijwilligersgroep ontvangt ondersteuning bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast organiseert het Landschapsbeheer regelmatig cursussen, workshops en andere activiteiten voor de vrijwilligers. Lijkt het je leuk om samen met andere vrijwilligers onderhoud te plegen aan landschapselementen, meld je dan aan via mail naar m.siebering@lbdrenthe.nl

Voor de uitzending van Koopman op pad Klik Hier

verslag: Paula Bansema Film: Koopman op Pad

Admin - 11:00:49 @ Koopman op Pad | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.


 

E-mailen
LinkedIn