Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de stukjes die ik mag schrijven met foto's voor Regionieuws Hoogeveen alsook de redactie stukjes van en foto's en filmopname met Koopman op Pad, tevens kunt u de filmpjes van Koopman op pad bekijken in het bericht.


2023-04-10

Binnenstad Hoogeveen is onderscheiden met Keurmerk Veilig Ondernemen en 5e CCV-ster

ccv44-800x445.jpg21-maart 2023 was in in de binnenstad van Hoogeveen voor Regionieuws Hoogeveen.

Hoogeveen-‘Binnenstad Hoogeveen’ is onderscheiden met opnieuw een certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) en een 5e ster. Dit houdt in dat de binnenstad al 15 jaar op rij staat geregistreerd als veilige binnenstad.
Vanmiddag onthult Bestuurlijk portefeuillehouder KVO Ewout Klok de 5e ster en ontvangen de deelnemers van de werkgroep KVO Hoogeveen hun certificaten.

Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) is door het ministerie van Justitie geïntroduceerd en wordt na een strenge keuring van certificatie-instelling Kiwa NCF. Kiwa NCP is een toonaangevende Certificatie-Instelling voor het certificeren (erkennen) van bedrijven op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging.

Het keurmerk bevestigt dat de binnenstad van Hoogeveen een veilige, schone en aantrekkelijke binnenstad is voor ondernemers, winkelend publiek en inwoners. Bovendien stimuleert het de samenwerking tussen politie, brandweer, gemeente en de ondernemers.

Brandweeroefening en campagne herkenbare huisnummering
Om de binnenstad veilig en toegankelijk te houden, blijven de partijen samenwerken. Dit jaar volgt nog een verbeterslag op het gebied van diefstalpreventie en de handhaving hierop.

Daarnaast zullen brandweer en gemeente de komende tijd aandacht vragen voor herkenbare huisnummering. De brandweer kan soms maar moeilijk het huisnummer vinden waardoor kostbare tijd verloren gaat.

ccv3-2048x1365.jpgccv1-2048x1365.jpg

Admin - 16:44:26 @ algemeen | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.


 

E-mailen
LinkedIn