Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de stukjes die ik mag schrijven met foto's voor Regionieuws Hoogeveen alsook de redactie stukjes van en foto's en filmopname met Koopman op Pad, tevens kunt u de filmpjes van Koopman op pad bekijken in het bericht.


2023-04-10

Brian Prent gehuldigd als sportman van Drenthe 2022

1679237655793.jpgIn de avond van 19 maart 2023 was ik voor Regionieuws Hoogeveen bij de huldiging van Brian Prent.

Hoogeveen-Brian Prent won vorig jaar de Nederlandse titel boven de 78 kilo in de juniorklasse.
Hij behaalde ook de eerste plaats in de Mallorca open en kwam als eerste uit tijdens de Open Windmills kampioenschap in ons eigen land.

Brian Prent werd gisteren gehuldigd in de taekwondoschool Sidokwan in Hoogeveen, omdat hij sportman van Drenthe is geworden.

Helaas was deze avond wethouder Roelof Bisschop persoonlijk niet aanwezig, maar tijdens de huldiging van Brian feliciteerde de wethouder hem met een videoboodschap.
Ook Brian zijn moeder werd  in het zonnetje gezet met een prachtige bos bloemen.

Voor de sportvereniging een geweldige herkenning, vanaf de jaren 90  heeft Sidokwan regelmatig kampioenen voortgebracht in diverse categorieën, de erkenning bleef uit tot nu dat Brian werd gekozen als sportman van Drenthe en wel verdiend.
Een zeer stabiele sportvereniging een toonaangevende club in Nederland met 250 leden.

Brian een nuchtere jongeman die geniet van zijn prestaties maar lekker gewoon blijft en met beide voeten op de vloer blijft staan.
Brian verteld enthousiast met passie over zijn sport, en wat voor geweldige prestaties hij heeft behaald, met een sterke wil en discipline.
Maar ook zeker niet zijn achterban vergeet, zoals zijn ouders en zijn broer Kevin (die ook bekend staat om zijn vele prestaties) en opa die hem jaar in en jaar uit hebben gesteund op alle fronten van het gebied.
Zijn lieve vriendin die altijd voor hem klaar staat en bewust is dat ze hem niet vaak zal zien vanwege zijn trainingen en wedstrijden, waar zijn gewaardeerde dank naar uit gaat.

Maar ook zijn sponsors bedankt zoals Dolfsma Dakbedekkingen, Fantastic Sports en niet te vergeten zijn trainers die hem hebben gemaakt waar hij nu staat, en zijn dank gaat ook uit naar Larry Meyer, Jari Dekker en Sarah Hut.

Brain is trots en mag ook trots zijn op zijn behaalde prestaties maar ook de sportvereniging Sidokwan die hierdoor mooi op de kaart wordt gebracht.

1679237654695.jpg1679237654295.jpg

Admin - 16:15:42 @ algemeen | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.


 

E-mailen
LinkedIn