Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de verslagen en foto's voor HoogeveenRegio


2023-02-26

De eerste creamarkt met kringloopvondsten bij Dorcas

IMG_9246-800x445.jpgVoor Regionieuws Hoogeveen was ik op bezoek bij de eerste creamarkt Dorcas in Hoogeveen.

Hoogeveen­- Donderdag was de eerste creamarkt met kringloopvondsten bij Dorcas aan het Haagje 142  in Hoogeveen.
Van 10.00 uur tot 16.00 uur konden de bezoekers genieten van de mooie creaties die gemaakt zijn door de deelnemers van verschillende stands.
Twaalf enthousiaste deelnemers lieten zien wat je kunt maken op een creatieve manier met aankopen van een kringloopwinkel, en hun prachtige creaties werden ook op deze leuke gezellige dag verkocht.

Prachtige geborduurde zonsondergangen, waar eerst een foto van werd gemaakt, daarna werd dit na geborduurd vanaf de foto, en ingelijst met een mooie kringlooplijst.
Prachtige sieraden zoals bv oorbellen en kettingen die gekocht zijn bij de kringloopwinkel en weer helemaal opnieuw in een andere stijl weer worden gemaakt van deze gebruikte sieraden.

Collage boeken, deze worden gemaakt met een speciale techniek van oude boeken, deze collage boeken kunnen met een persoonlijk touch gemaakt worden als bv voor een leuk persoonlijk cadeautje.
Prachtige schilderingen op kringloop broodplankjes, of bekleden met servet technieken op diverse soorten hout vanuit de kringloop.

Kringloopservies, wat weer gebruikt wordt om een lamp te maken van een theepot, vogelhuisjes, kaarsenstandaards en deze weer beschilderd worden met een stippeltechniek.
Prachtige aquarellen schilderijen met lijsten van de kringloopwinkel, of leuke kleine cadeautjes wat gemaakt wordt van papier uit  kringloopboeken en tijdschriften
Een leuke schoudertas, het borduursel is van een kringloopschilderij, de binnenkant van kringloopstofjes, de schouderhengsels van broekriemen en de leuke frutsels wat de tas zo leuk maakt van leuke houten kralen, knopen of kant ook van de kringloop.

Oude klokken die omgebouwd worden als geluidsbokjes, of een leuke lamp, er was zoveel te zien en te beleven.

Deze dag werd gezellig en druk bezocht, en na afloop even lekker nagenieten in de koffiehoek van een lekker bakkie koffie met een gebakje.
De bezoekers alsook de standhouders waren razend enthousiast over deze leuke creatieve dag.

d5-2048x1365.jpgd4-1-2048x1365.jpg

Admin - 15:06:45 @ algemeen | Een opmerking toevoegen

 

E-mailen
LinkedIn