Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de verslagen en foto's voor HoogeveenRegio


2023-02-16

ISK Wolfsbos inzamelingsactie voor giro 555

header.jpgVoor Regionieuws was ik op 15 feb 2023 in de middag bij het ISK Wolfsbos i.v.m. de inzamelingsactie voor giro 555

Hoogeveen-ISK Wolfsbos steunt de actie van de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.
De leerlingen en docenten van de ISK (Internationale Schakelklas) hebben vandaag een markt georganiseerd waar de leerlingen keihard aan gewerkt hebben om producten zelf te maken, zoals kleine kunstwerkjes maar zijn de afgelopen dagen ook hard aan het werk geweest om wat lekkers te bakken.
Dat niet alleen, er is een restaurant waar je heerlijke hapjes kunt halen, een beauty salon waar je nagels gelakt kunnen worden, maar ook een kapsalon voor het o.a. trimmen van je baard.

Juist de leerlingen van de ISK hebben bij hun docenten aangegeven om in actie te willen komen. Een aantal van deze leerlingen komen ook uit Turkije en Syrië, dan komt deze ramp ineens wel heel dichtbij.
Tevens hebben ze van een schenker een bon gekregen t.w.v. 1000 euro dit geld en de opbrengst van de markt komt ten goede van giro 555.
Via de QR- code op de school is het mogelijk niet alleen vandaag maar ook de rest van de week een geldelijke donatie te doen.

o5-2048x1365.jpgo6-2048x1365.jpg

Admin - 18:19:53 @ algemeen | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.


 

E-mailen
LinkedIn