Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de verslagen en foto's voor HoogeveenRegio


2024-03-02

KLeurrijk Wolfsbos een nieuw theater spektakel door Wolfsbos voor Wolfsbos

k1.jpgHoogeveen – (14-02-2024) Gisteravond was weer een geweldig samenzijn met de nieuwe theatervoorstelling ‘Kleurrijk Wolfsbos’. Door middel van theaterspel brainstormde de groep om een geweldige productie neer te zetten in Wolfsbos, over Wolfsbos, voor iedereen die daarbij betrokken wil zijn.

Je kunt meedenken, meepraten en helpen met organiseren. We hebben vele handen nodig om dit tot een groot succes te maken, zodat Wolfsbos gaat bruisen en voor iedereen toegankelijk is.

Dat kunnen culturele gemeenschappen zijn, kinderen, scholen, ouders, grootouders, verenigingen, koren, muzikanten – alles wat te maken heeft met Wolfsbos. Iedereen is van harte welkom om mee te doen, waarbij het verbinden met elkaar centraal staat.

Er is al een leuke groep ontstaan, waar plezier en enthousiasme voorop staan met onderleiding van theater maakster Ruth Bouwmeester.

Heb jij ook zin om mee te doen aan dit nieuwe project en meer theater te ervaren?

Is jouw interesse gewekt en wil je ook gezellig meedoen en heb je leuke ideeën? Sluit je dan bij ons aan en kom naar het overleg.

Dit vindt elke dinsdagavond plaats van 19.15 tot 21.30 uur in d ‘Olde Bieb. Iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar info@desmederijenvanhoogeveen.nl.

Verslag: Paula Bansema, Foto: Focus met Passie

Admin - 20:15:36 @ | Een opmerking toevoegen









 

E-mailen
LinkedIn