Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de verslagen en foto's voor HoogeveenRegio


2023-12-24

Hufterigheid van de samenleving

istockphoto-1716433880-612x612-1.jpgHoogeveen-(22-12-2023) Je zal toch denken wanneer je een ongeval voor je ogen ziet gebeuren, ook al is het moet goede afloop, dat je in dit geval als bestuurder die het zag even uitstapt om te vragen hoe het met je gaat en je e.v.t. te helpen als het nodig is.

In dit geval gaat dit om een dame in een scootmobiel die letterlijk op hol slaat, omdat de gashendel van haar mobiel blijft hangen.
Ze ziet een auto van rechts komen en laat haar gashendel los, dan moet de scootmobiel stoppen, maar helaas de scootmobiel ging juist op zijn hardst vooruit.
Met beide handen aan haar stuur probeert ze de auto te ontwijken en klapt over de stoep heen, om vervolgens aan de ander kant er weer van af te klappen.
In haar vlucht vliegen al haar boodschappen over straat, ze komt stil te staan en blijft even zitten om bij te komen.

De bestuurder ziet alles gebeuren, en rijd gewoon door, mevrouw stap van haar scootmobiel om haar boodschappen van straat te rapen.
Dit gebeurt allemaal op een parkeerplaats voor een winkel, er is werkelijk niemand die haar helpt, de auto’s zoeven rakelings langs haar heen, mensen die er lopen kijken niet op of om.
Daarbij wordt gewoon over haar boodschappen heen gereden, er is werkelijk geen greintje van menselijkheid te bekennen.

Dit is wat men noemt de hufterigheid van de samenleving.

Verslag: Paula Bansema

Admin - 15:55:34 @ | Een opmerking toevoegen









 

E-mailen
LinkedIn