Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de verslagen en foto's voor HoogeveenRegio


2023-09-27

Vandaag wordt de burendag 2023 in Hoogeveen gevierd.

MART4656bewerkt-800x445.jpg23 september 2023

Hoogeveen- Vandaag is de viering van de burendag 2023 in Hoogeveen op 31 locaties zijn er verschillende activiteiten in Hoogeveen en kan men genieten van deze gezellige dag.
Burendag is het initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd.
Gezelligheid en saamhorigheid en samenkomst waarbij veel mensen iets goed doen voor elkaar in de buurt, maar ook om kennis te maken met diverse mensen in je omgeving.

Vanochtend om half 10 was in Krakeel in het Multifunctioneel Centrum de Magneet een samenkomst van mensen uit de buurt en konden aanschuiven voor een heerlijk ontbijt.
De tafel gezellig gedekt en rijkelijk gevuld met diverse soorten broodjes beleg, koffie en thee, waar iedereen heerlijk van genoot.

Tevens werd er een proeverij gehouden van drie prachtige taarten die werden ingebracht voor de wedstrijd met het thema “Heel Krakeel Bakt”, de opkomst was heel schaars, maar dat mocht de pret niet drukken.
Deze prachtige taarten werden beoordeeld door een vakkundige jury, supermarkt Plus stelde een geweldige prijs ter beschikking een gevulde mand voor beste de winnaar van de beste taart.

Alle drie de taarten werden serieus beoordeeld op smaak en structuur en creativiteit en uiteindelijk werd de monchoutaart de winnende taart, en werd de prijs met luid applaus ontvangen.

Uiteraard mocht iedere bezoeker heerlijk proeven van de drie taarten die gemaakt waren er werd volop genoten en gesmuld van de taarten.

Wil je ook even een gezellig bezoekje brengen van diverse activiteiten rondom de burendag in Hoogeveen en omliggende dorpen klik dan HIER

Verslag en foto: Paula Bansema

Admin - 09:59:15 @ | Een opmerking toevoegen









 

E-mailen
LinkedIn