Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de verslagen en foto's voor HoogeveenRegio


2023-08-13

Chris Boersma gaat trouwen maar eerst lets go partyyyyyyy

br1.jpgElim Drenthe 16 juli 2023

Hoogeveen-De stad moest nog ontwaken maar in de binnenstad heerste al volop gezelligheid met een groep mannen waaronder één verklede personage, tja hoe moet je het zeggen, “een gelukkig man.”
Chris Boersma uit Hoogeveen gaat vandaag op stap met zijn maten om te vieren dat hij voor het laatst vrijgezel is, dus verplicht verkleed op pad met zijn maten.
Chris moet eerst opdrachten volbrengen in de binnenstad van Hoogeveen met veel lol en een pot bier, daarna gaan deze mannen op weg naar Amsterdam om daar zijn laatste vrijgezellen bestaan verder te vieren.
Paula kwam toevallig op de hoek kijken en uiteraard moesten we een foto maken met hun voorwaarden eerst een handtekening op het shirt van de bruidegom.
Chris Boersma gaat in september trouwen met zijn aanstaande bruid Charelle van den Hoogen uit Hoogeveen, wensen wij het a.s. bruidspaar alle geluk toe en van harte gefeliciteerd.
Redactie en foto’s zijn gemaakt door Paula Bansema

Admin - 14:20:29 @ algemeen | Een opmerking toevoegen









 

E-mailen
LinkedIn