Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de verslagen en foto's voor HoogeveenRegio


2023-06-19

Noordscheschut in teken van diverse kunst.

k9-1-2048x1365.jpg16 juni was ik voor Regionieuws Hoogeveen bij de Flower-art days in Noordscheschut

Noordscheschut- Vandaag was de eerste dag van de Flower-art days, prachtige stands met prachtige werken van de kunstenaars die ze gisteren hebben opgebouwd stonden klaar om bewonderd te worden door het publiek.
De Flower-art days werd geopend door de organisatoren Ada Veldman en Roelof Koobs die geweldig werk hebben verricht om dit tot stand te brengen.
Ondanks de warmte was er veel belangstelling voor de prachtige kunstwerken zoals schilderkunst, glaswerk, houtwerk, fotografie, keramiek e.d. dit vanuit de kunstroute Hoogeveen.

Een gezellige opstelling in de kas van het Tuincentrum Strijkers en tussen de bloemen konden de bezoekers genieten van al dat moois, en voor een ieder die wilde was er gratis koffie/thee met wat lekkers.

Morgen is de tweede dag van de Flower-art days, dus lekker even snuffelen tussen de prachtige planten en bloemen en misschien een leuk Vaderdag cadeautje scoren voor a.s. zondag, en natuurlijk genieten van al dat prachtige werk wat de kunstenaars met hart en ziel hebben gemaakt.

Iedereen is welkom, koffie en thee staat weer klaar, gratis parkeren vanaf 0.900 uur t/m 16.00. bij Tuincentrum Strijkers in Noordscheschut.

Tevens kan men ook nog eens genieten van diverse prachtige kunstwerken morgen tijdens de kunstzinnige tuinen, waar de kunstenaars buiten in diverse tuinen  hun werken tentoonstellen.

Foto’s en verslag: Paula Bansema

IMG_2791-2048x1365.jpgIMG_2805-2048x1365.jpg

Admin - 21:20:09 @ algemeen | Een opmerking toevoegen









 

E-mailen
LinkedIn