Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de verslagen en foto's voor HoogeveenRegio


2022-11-22

Foto uitgelicht naar aanleiding van de afgelopen braderie expositie

hf1.jpgFoto uitgelicht.

Gisteren was mijn eerste braderie expositie wat een gezellige dag met een hoop gezelligheid en leuke mensen.
Wat heb ik genoten, en wat enorm leuk was dat deze foto van de kerkuil iedereen bekoorde en vragen over stelden… Hoe ik deze foto heb kunnen maken, men was verbaasd en geloofde zelfs niet dat deze foto zo is gemaakt wat je ziet, terwijl dat zeker wel het geval was.
Ik fotografeer wat ik zie, dat wil ik graag weer geven, dus geen enkele vorm van manipulatie  zoals items bij je foto’s voegen e.d.
Dus dat vergde tekst en uitleg voor de mensen, ze vonden deze foto prachtig en wonderlijk dat ik deze foto zo heb kunnen maken.

Oke, oke,oke hoe dan, nu deze foto heb ik gemaakt tijdens een roofvogelworkshop van” Roofvogelfotografie - De Valkenhof”
Tijdens deze workshop worden de vogels neer gezet in een prachtige zetting, in dit geval een plantenbak met viooltjes.
En dan is het knippen met de camera, maar ja Paula kennende dat kan nooit gewoon want meestal lig ik op de grond, met een geweldig lens zodat ik de vogel goed in het vizier krijgt en dan hopen dat je dan een mooie foto kan maken met de juiste instelling, en ja met veel liefde en vooral geduld want het zijn en blijven geweldige dieren die toch lekker hun eigen zin blijven doen Vooral met uilen die gewoon hun kop 180 graden kunnen draaien en je altijd liefdevol knipoogjes geeft is het een hele tour.
Voel ik mij trots ja zeker, en zo leuk dat werkelijk bijna iedereen over deze kerkuil vragen had en deze foto met ongeloof bewonderden.

Admin - 15:10:57 | Een opmerking toevoegen









 

E-mailen
LinkedIn