Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de verslagen en foto's voor HoogeveenRegio


2023-09-07

Feestweek Hollandscheveld, verbinding en creativiteit in Woonzorgcentrum Beatrix Hollandscheveld

Feestweek Hollandscheveld, verbinding en creativiteit in Woonzorgcentrum Beatrix Hollandscheveld

b5b-1536x969.jpg23 augustus 2023

Hollandscheveld- staat in teken van een bruisende feestweek met het thema “Goud maar Fout”. De bewoners van het woonzorgcentrum Beatrix vierden dit ook mee.

In Hollandscheveld zijn diverse straten versierd met verschillende thema’s en ook in Woonzorgcentrum Beatrix zijn verschillende afdelingen versierd met verschillende thema’s wat een feestelijk geheel geeft.

Zo loop je in een wereld waar alle Hollywood sterren aan de muur hangen, en zo kom je op een afdeling waar prachtige zonnebloemen staan. Iedereen heeft de creativiteit losgelaten en hard gewerkt aan diverse thema’s om zo verschillende afdelingen om te toveren tot een magisch geheel.

Diverse thema’s kwamen aan bod, zoals het thema Hollywood, spreekwoorden en gezegden, alle feestdagen van het jaar, kleur verschillende zomerse kleuren, oud en goud.

Daarbij was er een wedstrijd voor de drie mooiste versieringen met hun thema’s wat door een jury werd beoordeeld op hun creativiteit. Woonzorgcentrum Beatrix won de prijs voor de mooiste attributen, dit is gevierd met gebak.

Foto en verslag Paula Bansema

Admin - 09:28:46 @ | Een opmerking toevoegen









 

E-mailen
LinkedIn