Paula's Fotografie

FOTOBLOG

Welkom op mijn fotoblog waar ik u meeneem op mijn reis als fotograaf, met al mijn belevenissen en natuurlijk de verslagen en foto's voor HoogeveenRegio


2023-08-13

Vernieuwde Bibliotheek Hoogeveen officieel heropend

Rbib6.jpgegionieuws Hoogeveen

14 juli 2023 Hoogeveen-De afgelopen maand is er in de Bibliotheek Hoogeveen hard gewerkt aan een (gedeeltelijke) herinrichting.

Op vrijdag 14 juli om 12.30 uur werd de Bibliotheek officieel heropend door wethouder Mark Tuit.

De wethouder kreeg een rondleiding door de bibliotheek samen met Benice de Vries, interieurarchitect OdV Interieurarchitecten, Menno Hoekstra, lid Raad van Toezicht Bibliotheek en Raquel García-van der Walle, directeur-bestuurder Bibliotheek.
Tijdens de rondleiding Kreeg de wethouder te horen hoe dit alles tot stand is gekomen en hoe er aandacht is besteed aan de bekleding en herinrichting van de bibliotheek.

Bij binnenkomst krijg men meteen een ruimtelijk overzicht van de bibliotheek wat veel rustiger oogt en er is gedacht aan de kleinste details.

D.m.v. diverse moodboards die zijn gemaakt kreeg men duidelijk overzicht van de wensen van de mensen uit Hoogeveen en de jongeren, die hebben mee gedacht voor de vernieuwde openbare ruimte van de Bibliotheek.
Eind 2022 werd hierover en enquête gehouden en ook werden er een aantal meedenkbijeenkomsten georganiseerd door de Bibliotheek.

Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekhoogeveen.nl

Redactie en foto: Paula Bansema

Admin - 14:13:39 @ | Een opmerking toevoegen









 

E-mailen
LinkedIn